Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ersboda SK Innebandy

Ersboda SK har under sina år alltid varit starkt förknippat med innebandy. Ersboda SK var i Umeå en stor och framgångsrik innebandyförening under början på 2000-talet. Hemmaarenan var och är Ersängshallen som många gånger var fullsatt trots att laget i början bara spelade på distriktsnivå. Folk har sagt att den stämningen som fanns inne i hallen under denna tid var obeskrivlig, därför kommer vi inte heller försöka beskriva den.


13-dagscupen var en annan oförglömlig händelse som i samband med 13-dagshelgen varje år utspelade sig på upp till 5 hallar men majoriteten av matcherna spelades på Ersängshallen. Cupens signum var de otroligt långa cupdagarna från tidig morgon till mitt i natten. De sista finalerna varje år brukade vara färdigspelade runt 02.00 ibland ännu senare. Alltid i den kokande Ersängshallen och alltid fullsatt. En milstople i föreninges historia.


Idag har vi seniorverksamhet herrar i division 2 och damer i division 2. Historiskt sett kan man se spår av verksamheten i både herr- och daminnebandylandslaget.

Idag jobbar vi för fullt med att bygga upp ungdomsinnebandyn, där vi har som målsättning att så många som möjligt skall kunna vandra hela sin aktiva innebandykarriär inom förenings färger. Idag har vi ungdomsinnebandy från 14 år och nedåt. Kika gärna in lagens egna hemsidor länkar till dem finns längst uppe på hemsidan. 


Nya spelare är varmt välkomna till föreningen, för att komma i kontakt med ett lag skicka ett mail till info@ersbodask.com eller ring 090-180401 till kansliet. 

 
Sponsorer
Vill du synas här? Kontakta Sponsorgruppen på sponsorgruppen@ersbodask.com eller ring Myra på kansliet. Telefon 090-180401