Fotbollsskola v25 Anmälan öppen
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Uppskjuten träningsstart
2021-01-03 07:38
Med anledning av den höga smittspridningen just nu så är alla idrottshallar till att börja med stängda tom den 24 januari. Så ingen innebandy innan dess.

Ledarna
Träning
2020-12-13 21:03
Hej! Nu är det uppehåll för innebandyn . Vi kör igång igen den 
4 Jan !

Mvh Ledarna 
Inställda matcher
2020-11-13 16:37
Hej! Vi kör träning som vanligt än så länge men alla matcher är inställda tom 8 Dec  sen får vi se vad som händer .

Mvh Ledarna 
Träning inställd
2020-11-02 16:17
Det blir ingen träning ikväll pga ovädret .

Mvh ledarna 
Onsdag lagjobb
2020-10-19 12:47
Lagjobb!

På onsdag ska det lagjobb som informerades om på föräldramötet utföras. Det handlar om att dela ut reklam för "Umeå fönster" i brevlådor. Vi samlas kl 18.00 utanför lill-coop på Östra Ersboda. Där delas det ut kartor för de områden vi ska gå runt på. Detta jobb är obligatoriskt för alla i laget, utöver det behöver vi vara iaf 3-4 föräldrar som hjälper/skjutsar tjejerna. Jobbet beräknas ta ca 2 timmar om alla kommer. En kallelse kommer där skriver ni om ni kan delta 


Vi ses! /Sara
Föräldramöte
2020-10-16 12:01
Här kommer lite info från föräldramötet som hölls Onsdag 14/10 
I och med att vi är mitt i en pandemi kommer matcherna spelas utan publik. Med undantag för funktionärer samt skjutsande föräldrar. Det är en begränsning på 5 tränare per match och vid hemma match får det vara 5 funktionärer, vid borta match 5 skjutsande föräldrar. Detta innebär max 10 vuxna per lag.  Är man funktionär på hemmamatch förväntas det att man sitter i sekretariatet, hjälper till som sargvakt, tar emot motståndarlaget eller får i uppdrag att filma. Matcherna kan filmas genom Svensk innebandys app. Kostar 59kr månaden ca hälften av denna summa går till laget. Detta behöver man då kryssa i appen.
Eftersom det är begränsning på matcherna kommer inte alla få se alla matcher samt att det kommer inte kunna vara mer än en vuxen per barn. Så att vi sprider ut det på fler familjer för barnens skull. 
Kan man skjutsa eller vara funktionär på match skriver man detta i kallelsen så kommer det göras en lista vilka som får i uppdrag att medverka på match. Skulle man få förhinder är det viktigt att man meddelar så någon annan kan få chans att hjälpa till. 
I samband med match oavsett om det är hemma eller borta kommer man få skriva sitt namn på en lista för att kunna smittspåra ifall det skulle behövas.
Vi står mitt i en pandemi och därför tänker vi som föräldragrupp att är det något år man ska stå över en cup är det denna säsong. Eventuellt att det kan bli Umecupen som går av stapeln i mars/april om den blir av och helt beroende på hur läget ser ut då.
Därför är det också väldigt viktigt att känner man sig hängig eller visar symptom stannar man hemma från träning eller match.
Vi har ett dommarutlägg denna säsong på ca 5000 som behöver täckas upp. Tidigare har det varit stor del av fika försäljningen som täckt detta men denna säsong kommer det inte bli någon försäljning.
Träningsavgiften kommer skickas ut nu i okt/nov från kansliet samt att vi kommer ta in en försäljningsavgift på 400kr som kommer begäras in jan/feb. Denna avgift är nödvändig då vi inte har något försäljningsarbete. Vill någon styra ihop något sådant är det välkommet. Eller om man har tips på större lagjobb som vi kan utföra. 
Vi har fått ett jobb som innebär att dela ut reklamblad för Umeå fönster som kommer ta ca 2 timmar det måste vara minst 10 st detta är ett jobb som tjejerna själva kan hjälpa till med. Denna laginsats kommer generera 3000kr till laget och vi har sagt att behövs det vid fler tillfällen tar vi gärna emot de också.
Laget består av 15 spelare vilket innebär att det inte kommer göras några grupper denna säsong utan alla kommer kallas på match förutsatt att man är på träningarna. Vi har tagit upp med tjejerna att det gäller nolltolerans på träningarna om hur man beter sig. Sköter man sig inte får man inte komma på träningar eller match, Viktigt  att ni pratar med era barn om detta. 

Mvh Ledarna 
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från sektionen
Det finns inga nyheter..
Nyheter från föreningen
Ersboda Sportklubb, 07/05 19:55 
Ersboda Sportklubb, 04/05 13:17 
Ersboda Sportklubb, 02/05 17:42 
Ersboda Sportklubb, 29/04 13:07 
Ersboda Sportklubb, 28/04 09:14 
 
Sponsorer
Vill du synas här? Kontakta Sponsorgruppen på info@ersbodask.com eller ring Bobby på kansliet. Telefon 090-180401