SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till innebandysidan för flickor 07/08

Säsongen 2022/2023

 
Hej! 
Vi är ett väl fungerande lag med för närvarande 13 tjejer och 5 ledare som denna säsong kommer att träna innebandy 2 gånger i veckan på tisdagar och torsdagar 19.30-20.30 på Ersängshallen. 
 
Vi startar våra träningar tisdag 20 September. 
 
Vid våra hemmamatcher förväntas att föräldrar turas om att baka, sälja fika och bemanna sekretariat enligt uppgjort schema som läggs upp här på sidan i god tid. 
 
Lagledare 
Sara Ghazi
070 5362299
sarashoaibi@hotmail.com
 
Sara Öhman
072 1551059
sara.ohman@hotmail.se
 
Tränare
Mikael Palmqvist
070 5190731
micke.pq@gmail.com
 
Jonas Sandström
070 2776159
jonas@gregers.se
 
Kickan Juliusson 
070-2635606
 
Fikaansvarig
Erica knopf
073 5949492
erica.knopf@gmail.com
 
 
 
Innebandy uppstart
2023-08-29 15:57

Hejsan 
Vi kommer dra igång säsongen den 5e september.
Våra träningstider kommer vara samma som föregående säsong alltså tisdagar och torsdagar 19.30-20.30.

Den 5e kommer vi träffa spelarna före för att diskutera hur träningsupplägget kommer se ut tills det att fotbollen slutar.

Vi har fått matchschema så inom kort kommer det att läggas ut på hemsidan.

Vi ser fram emot en kommande säsong tillsammans med er och spelarna

Innebandysäsongen
2023-04-02 17:19

Nu har säsongen kommit till sitt slut. Tyvärr slutade inte cupen som vi hade hoppats på men tjejerna har kämpat på bra och ska vara stolta över sin insats. Vi fick en väldigt trevlig lagmiddag igår kväll med många skratt och härliga samtal. 

 

Tittar vi tillbaka på säsongen så har dom gjort en otrolig resa både med resultat och utveckling. Även de matcherna vi förlorat har vi stått på oss och kämpat in i det sista. Sen får vi inte heller glömma att vi inledde med ett brons i a- slutspel på Umeåfloorball och ett silver i b- final nere i Göteborg och Gothia cup. 

 

Tittar vi framåt så har vi ett gäng riktigt taggade tjejer som är sugen att kliva upp i damutvecklingsserie och det är så våra tankar också går. Med den utvecklingen dom gjort så är det ett naturligt nästa steg. 

Vi kommer därför anmäla till seriespel inför en kommande säsong då anmälan ska vara inne i april. Vi ledare som varit med denna säsong kommer även vara kvar nästa. 

 

Vi kommer även göra som vi gjorde förra året att preliminärt köra lite spel på tisdagar som är helt och hållet frivilligt. Det har efterfrågats av spelarna då vissa inte har någon annan sport och för att kunna underhålla innebandyn för dom som vill. Dessa träningar kommer fokusera på mycket spel så eventuellt kommer även spelare från damlaget delta på träningarna. Kallelser till dessa träningar kommer skickas ut i vanlig ordning. Inget tvång alls då vi vet att det är många träningar för dom ändå. 

 

Vi vill tacka för en trevlig säsong och ser fram emot nästa.

Bemanning fika/seket
2023-01-29 13:38

Hej!

Här kommer schemat för de 2 sista hemmamatcherna.

 

11/2- Fika: Zam Zam, Dina och Naima 

          Seket: Leia och Frida

 

19/3- Fika: Isabella och Alice

          Seket: Allis och Leia

 

Gothia cup innebandy
2022-12-12 20:44

Nu börjar det dra ihop sig till cup. Vi åker tåg den 4e januari från Umeå central 8.21. Vi samlas på centralen 7.50. Vi byter tåg i Stockholm och beräknas anlända till Göteborg 18.30.  

 

I Göteborg så kommer vi på en skola vid namn Ascheberg, ligger på Molinsgatan 23. Vi äter och har duschmöjligheter på en närliggande skola. Cupspelet kommer starta på torsdagen den 5e. I skrivandes stund har det inte publicerats något spelschema. Vi åker hem från Göteborg den 8e kl 19.29 och beräknad ankomst till Umeå Central 07.58 måndag morgon.  

 

Nu när vi är i Göteborg kommer fokus ligga på innebandyn och att vi ska göra lagets bästa på cupen. Vi kommer bo i skola i ett klassrum detta innebär att vi respekterar att vissa vill sova tidigare än andra samt att det finns andra lag som bor på samma ställe. Tider vi ledare säger behöver respekteras. Väl i Göteborg kommer vi antingen gå eller transportera oss med lokaltrafik. Busskort ingår i cupen   

Vi har 4 frukostar, 4 luncher och 3 middagar som ingår i cupen. Vi kommer äta de måltider som serveras. Alla behöver dock ha med sig något att äta på tåget ner då vi är framme i Göteborg på kvällen vi byter tåg i Stockholm och om tåget är i tid så kommer det finnas att köpa sig något att äta på Stockholm Central då vi kommer vara där 40min. Även när vi ska åka hem behöver de pengar till middag och om de vill ha något att äta på hemresan. Vi kommer serveras lunch på avresedagen men tåget går som sagt 19.29 från Göteborg. Finns det kiosk på skolan och närhet till affär innebär att det kommer finnas möjlighet för dom att köpa godis/snacks men till rimliga mängder.  

 

Vi kommer dokumentera/fotografera under cupens gång  

Obs! med tanke på allergi i laget och att vi ska bo i skola med andra lag är nötter förbjudet Detta är även info vi fått från cupledningen att nötter är helt förbjudet på skolorna.  

 

 

Att ta med Innebandyklubba, innebandyglasögon, målvakterna tar med sig sina målvaktskläder, skor, svart och röd matchtröja (för er som har 2 svarta matchtröjor kan vara bra att ta med bägge då cupen är många dagar) , svarta och röda strumpor, shorts, handduk, duschsaker, vattenflaska, madrass att sova på vi har fått från cupledningen att madrassen rekommenderas vara 75cm/ person, kudde, sovsäck/täcke. Öronproppar kan vara bra att ha med sig även tofflor om man vill slippa gå runt i skolan med bara strumpor.    

 

De ledarna som följer med på cupen är Micke, Kickan och Pontus

Gothia cup
2022-11-05 18:57

Nu har vi fått svar från alla och vi kommer inte få ihop ett lag för att åka på Storvretacupen.

 

Därför kommer det bli Gothia cup i Göteborg 4-8e januari. Vi åker ner den 4e och cupspelet startar den 5e sen kommer vi åka nattåg hem och kommer till Umeå morgonen den 9e. Laget kommer bo på skola tillsammans med tränarna. 

 

Cupen kommer kosta 1500kr per spelare denna avgift svischar ni till Sara G 0705362299. 

Vi kommer skicka ut en kallelse på cupen. 

 

Vill man som förälder boka in sig på tåget kostar nedresan 672 kr sittplats. Vi åker onsdag morgon och anländer på kvällen. Nattåg hem kostar 901kr med liggplats 6bädds cupé.

Dessa priser gäller alltså om man bokar på lagets resa. 

Detta behöver vi dock veta snarast möjligt då vi behöver boka tåget på måndag.

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Innebandy Startsida, 22/03 12:50 
Nyheter från föreningen
Ersboda Sportklubb, 27/09 15:38 
Ersboda Sportklubb, 14/09 12:34 
Ersboda Sportklubb, 25/08 10:19 
Ersboda Sportklubb, 12/04 09:24 
Ersboda Sportklubb, 06/04 07:58 
 
Sponsorer
Vill du synas här? Kontakta Sponsorgruppen på info@ersbodask.com