SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ersboda Sportklubb
Fotboll

Välkommen till hemsidan för pojkar födda 2010
Här kommer vi att kontinuerligt publicera nyheter som berör laget. När en nyhet publiceras här får alla föräldrar som lämnat in en korrekt mailadress ett mail om det.
Här finns även en kalender som visar lagets aktiviteter under säsongen.
Under kontakt kan du hitta namn och telefonnummer till de ansvariga i laget!

OBS: Det är upp till föräldrar att kontinuerlig uppdatera sig på den information som publiceras här! Detta är den huvudsakliga informationskanalen till föräldrar och medlemmar. Om du inte får någon mail som notifierar dig om nyheterna här, måste du höra av dig till kansliet om detta! Tränarna ansvarar inte för att på några andra sätt än detta informera om lagets aktiviteter. 
Information om träningsstart 26/7 och Ersbodadagen 28/8
2022-07-09 22:53

Hej!

 

På tisdag 26/7 börjar vi träna igen, sedan kör fotbollsfestivalen igång 28-31/7 som vi är anmäla till. 

 

En kallelse kommer att skickas ut till alla i laget, vänligen svara på den så fort ni kan så att vi kan planera för dessa dagar. Så fort jag får spelschemat för fotbollsfestivalen så kommer jag skicka ut den!

 

Inför Ersbodadagen 28/8 har vårt lag fått i uppgift att hitta saker som olika verksamheter eller affärer donerar till vårt lotteri. Vi kan alltså ta kontakt med olika företag eller affärer för att be dem om en donation i saker, presentkort och artiklar som man kan vinna på lotteriet sedan. 

 

Detta behöver vi börja med så att vi kan vara klar i god tid samt kunna lämna sakerna till kansliet.

Jag vill att vi använder oss av föräldrachatten i supertext för att veta vilka föräldrar som kontaktar vilka företag/affärer. 

 

Ha en fin fortsatt sommar! 

Ny information om träningar och matcher
2022-06-05 17:22

Hej!

 

Från idag ändras plats, träningstiden och dagarna!

Vi kommer träna på Ersängsvallen, tisdagar och torsdagar kl 18.30 till 20.00.

 

Det betyder att vår hemmamatch 12/6 sker på Ersängsvallen, där har vi tillgång till köket på klubbhuset om det behövs.

 

Till alla matcher ska barnen ha svarta shorts och röda fotbollsstrumpor! Det är Ersbodas färger som vi ska ha på oss under matcherna tillsammans med den röda matchtröjan.

Fotbollsutmaning och träff på klubbhuset
2022-04-14 21:38

FOTBOLLSUTMANING

 

Under påsklovet får ni möjlighet att göra denna utmaning, beroende på hur många utmaningar man gör är man med och tävlar om priser. Ju fler utmaningar man gör desto större chans till bättre priser. Barnen får börja på skärtorsdag.

 

Har ni frågor om utmaningarna fråga era föräldrar, syskon eller vänner. Annars kan ni ringa mig Susanne 073-8013528. Vi vill att alla föräldrar hjälper barnen med detta och kom ihåg att ha roligt. 

 

Planen är att vi ska träffas på eftermiddagen på klubbhuset lördag 23/4 där vi går igenom utmaningen tillsammans och resultaten med priser. Meddela i chatten om ert barn kan komma eller inte så att vi kan planera, är för många barn borta kommer vi flytta på träffen.

 

 

Mvh,

Ledarna

Uppehåll innan inomhus säsongen!
2021-09-19 19:16

Hej!!

 

Tack för den här säsongen, ni ska vara sjukt stolta över era barn. Framtills sista matchen har vi nästintill inte haft några avbytar på matcherna.

 

Vi har uppehåll till 4/10, då startar vår första inomhus träning av Futsal. Kl 18.45 till 20.00. Östra Ersbodaskolan, ledare med tagg kan öppna dörrarna och sätter en kod med: 1234 för att kommer in. Vi kommer finnas där och se till att alla barn får lära sig det här!

 

Mvh,

Ledarna

Viktig information för kommande matcher och träningar
2021-05-05 21:01

Hej alla föräldrar!

 

I vår kalender nu på hemsidan finns våra träningar, måndag och onsdag (18-19). Tänk på att barnen ska samlas senast kl17:50 varje träning. Kommande matcher står även i kalendern nu. 

Planen är att vi har matcher sju veckor i rad på söndagar OM inte hemmalaget ändrar sin tid och datum.

 

Inför varje match kommer fotbollsförbundet ta beslut varje måndag om matcherna enligt restriktionerna kan spelas eller inte. Därför kommer inte kallelserna ut förrän på måndagar och på kvällen inför helgens match. Ni måste hålla koll på mejlen och svara på kallelsen i tid, annars kommer ert barn inte kunna spela. 

 

Vissa matcher är utanför Umeå kärnan, exempelvis i hörnefors och täfteå. Det kommer krävas att föräldrar och ledare skjutsar barnen dit och tillbaka. I vanlig ordning så måste ni skriva om barnet behöver skjuts eller om ni kan köra. Att tänka på under dessa tider är att vi inte kan vara för många i varje bil och att varje förare bestämmer själv om dem vill skjutsa eller inte. Vad jag vet nu så kommer det inte säljas fika på matcherna vilket är bra att veta. 

 

Mvh,

Ledarna

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från sektionen
Det finns inga nyheter..
Nyheter från föreningen
Ersboda Sportklubb, 05/03 09:34 
Ersboda Sportklubb, 01/03 08:11 
Ersboda Sportklubb, 27/02 13:16 
Ersboda Sportklubb, 26/01 13:34 
 
Sponsorer