Fotbollsskola v25 Anmälan öppen
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen!

Hej och välkommen till fotbollshemsidan för Ersboda SK flickor 07/08.

 
Vi är en grupp på i dagsläget 14 tjejer födda 2007 och 2008 och 5 ledare.
 
Alla tränings och matchtillfällen kommer att finnas tillgängliga i kalendern.
 
Välkommen till en ny säsong!
 
/Ledarna
 
 
Säsongen 2021
2021-05-03 23:23

Då vi inte kommer kunna ha ett vanligt föräldramöte så skickar vi ut informationen så här istället.

 

I dagsläget är vi 14 st tjejer. Det är samma tjejer som avslutade fjolårssäsongen. Det är en väldigt lite trupp, på gränsen till för liten. Sjukdomar mm blir väldigt kännbart så peppa gärna era tjejer att vara med så mycket det bara går. I regel har vi haft väldigt bra träningsnärvaro i det här laget men i höstas var det lite folk på många träningar.

 

I år kommer vi spela på stor 9 mot 9. Dvs med fullstora mål och straffområde till straffområde på en 11 mot 11 plan. Vi går även upp en bollstorlek till strl 5. 

 

Som några av er säkert redan hört så har vi gjort en hopslagning på träningarna med dom som är damjuniorer i klubben (födda 03 och 04). Dom är i nuläget för få för att ha ett serielag så dom tränar bara. Det har fallit ut väldigt bra tycker vi då kvaliteten på träningarna har blivit mycket högre samt att vi har fått in Bobby Fransson från kansliet som tränare med oss då han hade hand om damjuniorerna förra året. Våra tjejer är otroligt duktiga och står upp hur bra som helst även fast det skiljer 5 år som mest mellan dom. Så ni ska vara riktigt stolta över era tjejer.

 

Detta är början på en mer långsiktig plan då vi nästa år kommer att bli damjuniorer (11 mot 11) vi med. Förhoppningsvis blir vi då nog många att vi kan ha damjuniorlag i 2 st olika serier. Ett i den lägre serien (div 2) där vi främst kommer att spela och kan ta in några av dom äldre tjejerna vid behov. Och ett lag i den högre (div 1) där dom äldre spelar och vi fyller på.

 

I veckan kom det positiva beskedet att serien kommer att starta som det är tänkt redan nu på lördag den 8de maj 14:15 borta mot Sävar IK.

Kortfattat säger restriktionerna:

Max en match/vecka.

Ingen publik.

På bortamatcher är bara skjutsande föräldrar tillåtna och inga besök i butiker och restauranger. (Detta gäller främst matcher utanför Umeå).

Undvika samlingar inomhus, tex omklädningsrum.

Skulle smittläget bli värre så kommer matcher att strykas helt och inte skjutas framåt.

Alla matcherna finns i kalendern på hemsidan.

 

På bortamatcher måste ni som förälder lösa skjutsen till erat barn och inte bara ta förgivet att någon annan kan skjutsa. Skriver man i kallelsen att barnet behöver skjuts har man fortfarande INTE löst skjutsen. Under dom sista åren är det i princip bara samma föräldrar som ställer upp. I år krävs det dessutom fler som kör då vi inte vill packa in alla i fulla bilar.

 

Tyvärr så blir det inga cuper i sommar. Ev. så kommer Umeå Fotbollsfestival bli av men då bara med lokala lag. Vi återkommer om det blir så eller någon annan lokal cup.

Till nästa år har vi börjat prata om Gothia cup men då krävs det att vi gör ett ryck i föräldragruppen och fixar jobb. Bobby har en del vettiga förslag som inte är omöjliga att genomföra. Är ett bra läge nu att spara till en större cup nu när vi inte kan åka någonstans i sommar.

 

Har ni några frågot eller funderingar så tveka inte att höra av er till någon av oss ledare.

 

MVH

/Ledarna ESK F07/08

Inställd träningen idag 7 sep
2020-09-07 17:23
Vi ställer in träningen idag då det är flera st borta av olika anledningar. Vi tar nya tag och hoppas på fler deltagande på onsdag.

Ledarna
Säljavgift
2020-08-16 12:01
Hej!
Påminner om säljavgiften på 300 kr som ska swishas till mig Sara Ghazi senast den 1 Sep, 0705362299

Vi har även mycket toalettpapper kvar så om det är någon som vill köpa en bal för 200 kr så kan ni swisha mig så kan jag lämna till eran dotter på träningen .
Matchvärdar
2020-08-13 20:56
 Hej! Här kommer ett schema på matchvärdar för kommande hemma matcher. Det står två namn vid varje tillfälle huvudsaken att en av er tar det. Mvh / Erica

Lördag 15/8 Erica, Astrid

Lördag 22/8 Lina, Zam Zam

Lördag 19/9 Inez ,Ellen
Träningstart
2020-07-15 08:23
Som ni kanske redan hört från era tjejer så har vi blivit uppflyttade till den svåraste 07 serien. Det kommer bli tuffa matcher men kan vi hålla i vårat fina spel från vårsäsongen så har vi en bra chans mot dom absolut bästa också tror vi.

Säsongen kommer att dra igång igen med träning måndag den 27 juli.
Redan på onsdag den 29 juli kör vi en träningsmatch mot HTF hemma på ängarna på våran träningstid med samling 17:30 och matchstart 18:00.
Fredag 31 juli kör vi en returmatch mot HTF borta i Flurkmark. Samling 18:00 i Flurkmark. Vi kommer att skicka ut en kallelse till bortamatchen.

Första seriematchen är den 9 augusti borta mot Sandåkerns SK F07 röd.

Allt finns inlagt i kalendern på hemsidan.

Ha en fortsatt trevlig sommar.

Ledarna

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Det finns inga nyheter..
Nyheter från föreningen
Ersboda Sportklubb, 07/05 19:55 
Ersboda Sportklubb, 04/05 13:17 
Ersboda Sportklubb, 02/05 17:42 
Ersboda Sportklubb, 29/04 13:07 
Ersboda Sportklubb, 28/04 09:14 
 
Sponsorer
Vill du synas här? Kontakta Sponsorgruppen på info@ersbodask.com eller ring Bobby på kansliet. Telefon 090-180401