SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Säsongsavslutning+info
2021-09-06 12:43

Nu är vi helt plötsligt inne på näst sista veckan av fotbollssäsongen, sista matcherna kommer att vara 18/9 och sista träningen blir torsdag 16/9.

På sista träningen kommer vi köra en mamma match som avslutning på säsongen, dvs barnen vs deras mammor (självklart om moster/faster osv deltar istället). Vi hoppas att så många som möjligt av er kan ställa upp på detta och ge barnen en roligt avslutning på säsongen.

Väldigt viktigt att ni lämnar in matchtröjorna efter matchen eller efter sista träningen om ni inte ska spela sista matchen.

 

Gällande innebandyn så kommer vi träna onsdagar 17-18 och

torsdagar 18-19 på ersängsskolan, vi kommer även att spela matcher men vi har inte fått spelschemat ännu. Tanken är att vi börjar träna onsdag 29/9 men det kan bli senare om serien börjar senare i oktober men då återkommer vi.

 

Futsal kommer vi träna söndagar 9-10 på östra ersbodaskolan men vi har inte spikat något datum när träningarna börjar ännu, återkommer med info om detta. Vi kommer inte spela några matcher, endast träningar för att hålla igång till nästa fotbollssäsong. 

 

Sista dagen för försäljning av newbody är fredag 10/9, kämpa på sista dagarna så kanske vi kan slå förra årets lyckade försäljning!


Nyhetsarkiv
Säsongsavslutning+info2021-09-06 12:43
Byte av plan2020-06-15 13:11
 
Sponsorer
Vill du synas här? Kontakta Sponsorgruppen på info@ersbodask.com