Sponsorer
Vill du synas här? Kontakta Andrea på kansliet. Telefon 090-180401 eller mail info@ersbodask.com
Välkommen till Ersboda SK
Vi idrottar inom fotboll, innebandy, och numera futsal. Integration, Inkludering, Nyttig Fritid, och Samhällsansvar är våra fyra grundpelare, och vårt motto lyder Alla för ESK - ESK för alla!

Ersboda möter Ersboda
2016-12-05 14:25
Derbyn brukar vara extra spännande tillställningar, men det är sällan så mycket derby som när två lag ur samma förening möts. Ersbodas F06 och F07 spelar i samma serie - Pantamera divison 17 - och möts nu på söndag 11/12 kl 10:30 på Ersängshallen.

Det här är säsongens höjdpunkt för de här två lagen, så se till att heja fram tjejerna till stordåd på planen. Fikaförsäljning och god stämning utlovas.
Ny kanslichef på Ersboda SK
2016-11-30 11:10
Jag heter Mike och kommer inom kort att ersätta Andrea Collén som kanslichef på Ersboda SK. Uppväxt dels i Gästrikland och dels i Skottland har jag hunnit samla på mig mycket erfarenhet med arbete inom både idrottsföreningen och andra ideella organisationer.  Att jag själv både suttit i föreningsstyrelser och länge varit idrottsledare kommer vara nyttigt för mig när jag i egenskap av kanslichef kommer ha flitig kontakt med alla delar av föreningen.


Sedan jag flyttade till Ersboda har jag varit tränare och ledare för fotbollslag på ungdomssidan under fyra säsonger, assisterande tränare för herrlaget 2015, och sedan ett år tillbaka startat upp och varit ansvarig för Ersbodas damlag i fotboll. Nu i vinter är jag tränare för damlaget och damjuniorlaget i futsal; en helt ny idrott både för mig och för ESK. Innebandy har jag varit aktiv i som spelare och är mycket glad över både seniorlagens prestationer den här säsongen och den fina ungdomsverksamhet vi har.


Närmast på agendan för mig är att försöka träffa så många av er som möjligt personligen, att se till att vi får ett representationslag i fotboll på herrsidan igen, och förstås att sätta mig in i alla mina nya arbetsuppgifter. Det har gått så snabbt att jag ännu inte hunnit avsluta min anställning på Umeå Kommun, där jag jobbat de senaste sju åren. Tills jag fått göra det kommer jag vara tämligen arbetsbelastad, men jag hoppas dels att den perioden blir kortvarig och att kansliet kommer fungera till den grad att ni inte hinner märka detta. Mina kontaktuppgifter hittar ni på hemsidan under ”Om föreningen – kontakt”.

Jag brinner för, och ser stor potential i, både ESK och Ersboda som område. Det är något jag ser mycket fram emot att arbeta långsiktigt för att vårda och utveckla.


Ersboda Sportklubb vill passa på att tacka för goda samarbeten under året, och önska alla en God jul och Gott nytt år!

Föreningsdagar på Intersport 2-4 dec
2016-11-28 10:33
Helgen 2-4 december har alla medlemmar i ESK 20 % rabatt på Intersport. Detta gäller nästan hela deras sortiment till ordinarie pris, så passa på!

Klicka nedan för att se mer information om erbjudandet.

INTERSPORT_Foreningsdagar_2-4dec.pdf »

Alla för ESK - ESK för alla!
Lördagen bjuder på dubbel showtime!
2016-11-23 13:51
På lördag spelar båda våra innebandy A-lag hemmamatcher på Ersängshallen, så se till att boka upp era kalendrar!
Serien vänder för herrlaget, som har 5 vinster i bagaget från de senaste matcherna. Damerna trummar på obesegrat, och vi väntar oss inget annat än riktigt bra matcher!

Vi ses där!

Alla för ESK - ESK för alla!
Klubben säljer Stora Birks Rabatthäfte!
2016-11-18 13:07

Ersboda SK säljer detta nya fantastiska värdehäfte för er som handlar på Stora Birk! Kontakta säljande lag, eller kom direkt till oss på kansliet för att plocka upp ditt häfte. Ska du in och storhandla inför jul på Coop har du tillbaka kostnaden för häftet i samma veva.


Alla för ESK - ESK för alla!

Nyheter från vår verksamhet
Dam UTV, 10/12 13:12 
Dam UTV, 08/12 21:24 
F07/08, 08/12 15:33 
Damer Div1, 06/12 17:24