Fotbollsskola v25 Anmälan öppen
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Ersboda SK
Vi idrottar inom fotboll, innebandy, och numera futsal. Integration, Inkludering, Nyttig Fritid, och Samhällsansvar är våra fyra grundpelare, och vårt motto lyder Alla för ESK - ESK för alla!

Reserestriktioner
2021-05-07 19:55
Reserestriktioner

7 maj 2021, 15:28

UPPDATERADE Reserestriktioner i distriktet. Stephan Stenmark, Region Västerbotten, Smittskyddsläkare, har kl. 12:50 idag meddelat Västerbottens Fotbollförbund detta nedan vilket förändrar det besked de gav under måndagen den 3 maj.

 

Min rekommendation för de närmsta är att man spelar mot lag i sitt närområde och avstår från resor mellan kommunerna. Om utveckling går mot stabilisering kan rekommendationen sedan ändras till resor inom de tre områdena Södra Lappland, Skellefteåområdet (inkl Norsjö) och Umeåområdet (inkl kranskommuner), för att sedan senare i sommar förhoppningsvis inte ha några rekommendationer alls.

                          

Med detta så kommer matcherna i helgen som spelas mellan lag från samma kommun att kvarstå. Matcher över kommungränsen i juniorserierna skjuts upp och i divisionsspelet div 3-10 ställs in. På vilket sätt detta kommer att påverka serieformatet i juniorserierna kommer att kommuniceras ut under kommande vecka då vi hunnit analysera hur detta slår. Om formatet ändras kan den match som ni spelat i juniorserie i helgen strykas från serien men det viktiga är att ni får spela matcher.

 

Vi har idag inte svar på vad som anses som en stabilisering av utvecklingen och vad som krävs för att en öppning av resorna kan ske, den frågan måste ni ställa till Region Västerbotten.

 

https://vasterbotten.svenskfotboll.se/nyheter/2021-01/05/reserestriktioner/

Bytardagar på Ersboda :)
2021-05-04 13:17
Skänk det barnen vuxit ur.
 
Lämna in det barnen vuxit ur och ni inte behöver längre till kansliet på vardagar under vecka 18 och 19 mellan kl 09 och kl 16.
Tex benskydd, fotbollsskor, träningskläder.
Ställ era påsar utanför ytterdörren under dessa tider.
 
 
Lördag 22 maj och söndag  23 maj så är ni välkomna att komma till kansliet och se om det finns det ni söker för kommande fotbollssäsong.
 
 
Mer info kring själva bytarhelgen och coronasäkerheten kommer lite senare.
 
Välkommen.
Årsmöte länk
2021-05-02 17:42

Här kommer länken inför årsmötet.

Se till att du använder ditt fulla namn när du ansluter. 

 

https://zoom.us/j/8804218358#success

 

Om det inte fungerar hör av er till Bobby 0730926992

Information gällande uppstart av matcher för barn och ungdomar
2021-04-30 16:57

Hej!

 

För att vi ska få vara en del av det otroligt positiva beskedet om att alla barn- och ungdomslag födda 2002 eller senare får spela matcher gäller att vi även följer de restriktioner som gäller.
I beskedet framgick även att man ska spela en match per vecka och lag och att resandet ska vara begränsat och ska givetvis ske på ett så smittsäkert sätt som möjligt.
Detta ska efterlevas och vi måste då göra vissa justeringar i serieplaneringen.

 

Max en match per vecka
Att det kan vara kortare tid än sju dagar mellan två matcher betyder inte att man bryter mot restriktionen.
Med en match per vecka avses att ett lag på två veckor inte spelar tre omgångar, dvs antalet omgångar får ej överskrida antalet veckor.
Så länge den restriktionen kvarstår måste vi självklart göra vissa anpassningar.


Med detta vill vi att ni tittar över er spelordning och där ordinarie spelordning lottat en ”Vardagsomgång” eller att ni valt att flytta in en match till en vardag, mellan två matchhelger, att lyfta ut denna och återplacera den till ursprungshelg om det är möjligt, annars placera den efter seriens sista omgång. Denna placering av match efter sista omgång gäller ej div 2 herrjunior då det i den serien är ett efterföljande slutspel.


I divisionsspelet division 3-10 (7-14 år) där ordinarie spelordning innehåller en ”vardagsomgång” stryks den omgången om restriktionerna kvarstår då den ska spelas. Ni får givetvis flytta och lägga
den efter seriens sista omgång om ni är överens mellan lagen.


Begränsat och smittsäkert resande

Efter samtal med Region Västerbottens smittskyddsenhet ges det klartecken att spela matcher mellan lag inom hela länet. Utöver Folkhälsomyndighetens riktlinjer gäller nedanstående tillägg för
resor inom länet

 

  • Resan ska ske isolerat, dvs inte med lokaltrafik
  •  Om möjligt, eller så långt som möjligt, undvika att vuxna från olika familjer samåker till matcher
  •  Föräldrar som ev kör till matchen ska stanna vid matchen, (De räknas inte som publik då de är nödvändig för matchens genomförande), och inte besöka andra ställen på orten.
  • Laget ska inte äta under dagen samlat på restaurang på orten eller på vägen, medhavd lunch kan man givetvis äta i buss, på rastplats eller i bil
  • Undvika samlingar inomhus, t ex i omklädningsrum. Detta pga risk för smittspridning är större inomhus än utomhus.

 

 

Västerbottens Fotbollförbund
Lars Lindgren
Kanslichef
070-577 62 63
lars@vffboll.ac.se 

Storstädning Sportadmin
2021-04-29 13:07

Hej!

 

Jag storstädar i sportadmin och har plockat bort en massa gamla medlemmar.

 

Om ni är en gammal medlem/spelare/ledare som inte vill finnas kvar i systemet längre, så hör av er till mig.

 

Om ngn vill finnas kvar som medlem men gå över till stödmedlemskap (200kr/år) så meddela mig det också.

 

Är det är ngt annat som rör storstädningen av Sportadmin, så kontakta mig, gärna via mail.

 

Hälsningar Anna Hirvelä, annahirvela@hotmail.com

 

Nyheter från vår verksamhet
Flickor Div 3, 03/05 23:23 
Pojkar Div 7 (P11), 24/04 11:44 
 
Sponsorer
Vill du synas här? Kontakta Sponsorgruppen på info@ersbodask.com eller ring Bobby på kansliet. Telefon 090-180401