Sponsorer
Vill du synas här? Kontakta Tomas på kansliet. Telefon 090-180401 eller mail info@ersbodask.com
Specialöppettider v. 18
2015-04-22 15:43
Kansliet kommer att vara stängt under måndagen den 27/4 mellan 14:45-16:15. Övriga öppettider gäller som vanligt för måndagen. Vill också påminna om att kansliet är stängt torsdagen den 30:e april.

Alla för ESK - ESK för alla!
Skifte på Kansliet
2015-04-22 07:23

Nu kan vi officiellt meddela att Tomas Hugosson-Wallgren kommer att lämna sin post som Kanslichef på Ersboda Sportklubb, och i veckan har efterträdaren Andrea Collén börjat inskolas. Vid månadsskiftet April/Maj kommer Collén att hantera alla ärenden då Hugosson-Wallgren påbörjar sin nya tjänst hos ThorenGruppen.

 

Andrea Collén är född och uppvuxen på Marieberg, där Mariehem SK varit hennes Moderklubb. ”Eftersom Marieberg och Ersboda geografiskt sett ligger så pass nära varandra känner jag att jag går in med en förståelse för vad klubben en gång varit”, säger Collén. ”Det är självklart en målsättning att klubben återigen ska synas som den gjorde för 10 år sen, och jag hoppas att jag kan få med mig hela Ersboda på konceptet.”

 

Vi önskar både Hugosson-Wallgren och Collén lycka till!


Alla för ESK – ESK för alla!

Månadsbrev mars
2015-04-02 17:00

Ett kvartal av det nya året passerat och i idrottsföreningen känner vi att temperaturen börjar skruvas upp. Inte bara utomhus utan besöken på kansliet blir fler, övergången från fotbollen till innebandy är i full gång.

Mars månad har innehållit ett flertal höjdpunkter här kommer ett urval:

·         Första cupen för F07 innebandy har genomförts. På hemsidan har ni sett ett bildsvep och rapporter från cupen var att den var välarrangerad och helt klart vinterns höjdpunkt.

·         Umecupen har gått av stapeln och Ersboda SK har deltagit med 4 lag. Jätteskoj att vi syns mer och mer i cupspel runt i kring Umeå och emellanåt utanför Umeås gränser. Det brukar vara ett tecken på engagemang och fungerande lag.

·         Årsmötet blev en lugn tillställning och vi vill återigen passa på att tacka Peter Sjöström och Elisabeth Jonsson som härmed stiger av sina uppdrag. Samtidigt vill vi passa på att hälsa Johan Nylén och Camilla Thorén välkomna in i styrelsen som ledamöter. Som ordförande valdes Magnus Norrman ytterligare ett år. Protokollet i sin helhet finns att hitta på kansliet.

·         Ersboda-bostadenfonden. Det har under månaden blivit klart med ytterligare ett år med Bostaden. Flera ansökningar har kommit in. Nytt för i år är att även idrottskolor kommer att beviljas.  Fullständig information om tillvägagångssätt finns under fliken, har ni övriga frågor är ni alltid välkomna att kontakta kansliet.

Under april gäller följande undantag mot ordinarie öppettider:

Annandagpåsk (6/4) är kansliet stängt.

Valborgsmässoafton (30/4) är kansliet stängt.

Sedan vill vi påminna alla 7-mannaledare om ledardagen den 11/4 mellan 0900-1200.

Mötesanteckningar uppstartsmöte födda 2008
2015-04-02 15:06
I onsdags ägde det årliga uppstartsmötet rum i klubblokalen.
För dom som inte hade möjlighet att närvara finner ni en sammanfattning av mötet här

Första träningen kommer att äga rum tisdag 5/5 kl 17.00 på Ersängskolans konstgräs
Inbjudan bollskolestart födda 08
2015-03-25 11:17


Här kommer en hälsning från Ersboda Sportklubb. För er som inte känner till oss så är vi den största idrottsförening som jobbar för att barn och ungdomar på ert bostadsområde Ersboda.  Vår drivkraft är att erbjuda organiserad idrott i fotboll och innebandy. Hos oss är alla välkomna!

Vi skriver till just dig med anledning av att du har en son eller dotter som är född 2008. Vi vill därför bjuda in till en föräldraträff. Träffen kommer att äga rum 1 april kl 18.00 på Mesosten. Mesosten är idrottsföreningens klubblokal som ligger på Hälsogränd 18, direkt anslutning till gräsfotbollsplanerna på ängen mellan östra- och västra Ersboda. 

Under träffen kommer vi att presentera föreningen och vad vi gör. Det är nämligen så att våra insatser på närområdet kretsar kring att engagera barn och ungdomar. Föreningens målsättning är att försöka sysselsätta så många som möjligt på närområdet med idrott och därför är vi jätteintresserade av att träffa er och se vad vi kan erbjuda just er och era barn.

Under våren närmare bestämt maj månad kommer Ersboda SK att starta upp något som vi kallar för bollskola, detta är det första steget till en aktiv fritid för ert barn. Syftet med denna är att man på sin hemmaplan ska kunna prova på att idrotta där fokus brukar ligga på fotboll på sommaren och innebandy på vintern.  Men inslag av andra idrotter, lek och en massa skratt är självklarheter under bollskolan. Allt för att ert barn ska trivas och kunna idrotta här på Ersboda.

För att årets uppstart skall bli den bästa och vi ska kunna fortsätta jobbet med att bli den bästa barn och ungdomsföreningen. Hoppas vi att ni har möjlighet att närvara. Era synpunkter är ovärderliga för oss så vi kan anpassa vår verksamhet och erbjuda en bra service för idrottsintresserade föräldrar och barn på närområdet.

Har du några frågor är ni varmt välkomna att kontakta kansliet.

 

Återigen varmt välkomna på fika och informationsträff torsdag 1/4 kl 18.00 på Mesosten!

Nyheter från vår verksamhet
F 07, 23/04 20:38 
P05, 20/04 19:41 
P07, 20/04 18:24 
F 00/01, 19/04 20:39