Sponsorer
Vill du synas här? Kontakta Andrea på kansliet. Telefon 090-180401 eller mail info@ersbodask.com
Välkommen till Ersboda SK
Vi idrottar inom fotboll, innebandy, och numera futsal. Integration, Inkludering, Nyttig Fritid, och Samhällsansvar är våra fyra grundpelare, och vårt motto lyder Alla för ESK - ESK för alla!

Kansliet stängt v. 6
2017-02-01 18:05
Jag kommer vara utomlands 6-23 februari. Kansliet kommer därför att vara stängt under vecka 6 (6-10 februari), men har sedan öppet som vanligt från vecka 7 och framåt då Kerstin kommer att vara här.

Domarkvitton och dylikt kan lämnas i brevlådan utanför kansliet; den kommer även under den tiden att vittjas dagligen.

Jag kan nås på mejl - mike@ersbodask.com - men kommer inte kunna svara så snabbt som vanligt. För mer brådskande ärenden kan ni prova att ringa 0722881986. Får ni inget svar - skicka ett sms så hör någon av sig så fort som möjligt.

Mvh,
Mike Pettersson
Kanslichef
Intersport - Ersbodacupen 2017
2016-12-12 13:54
Den populära Intersport - Ersbodacupen har arrangerats av Ersboda SK sedan 2003. Årets fotbollscup på Nolia går av stapeln något senare, 17-19 februari, på grund av ombyggnader i hallen, och för att inte krocka med futsalsäsongen. Vi hoppas dock att det stora intresset som funnits att delta finns även i år.

Det känns som att Umeåfotbollen kraftsamlar då UFC nu tar upp kampen med Team TG om stans bästa lag. Intresset för denna fotbollscup har under alla år varit stort. Oftast upp emot 20 lag som vill delta och se var man står i jämförelse med sina konkurrenter. Dessutom brukar cupen bli ett trevligt avbrott i den tunga träningen under vintern.

Intersport - Ersbodacupen har vunnits av många olika lag. De första åren var det uppåtgående Ersboda SK som segrade, sedan kom Umeå FC med och vann några år. Flera andra lag har också stått som segrare och har Tegs SK och senare Team TG de senaste två åren.

Arrangören vill stimulera de mindre lagen att delta i cupen och har därför infört två presentkort på 1000 kr från Coop till det lag som segrar under fredagskvällen och under lördagen. Tanken var att laget skall använda pengarna till en smörgåstårta till spelare och ledare.

Ersboda SK ser fram emot en kul och spännande fotbollshelg med många matcher, inga skador och mycket publik. Det låga inträdespriset 20 kr/dag har vi hållit sedan vi startade cupen 2003.

Sista anmälningsdag är 31/12, men se till att anmäla er redan idag för att säkra er plats i cupen!

Nedan finner ni inbjudan till cupen, samt deltagarförteckning att fylla i.

Ersboda möter Ersboda
2016-12-05 14:25
Derbyn brukar vara extra spännande tillställningar, men det är sällan så mycket derby som när två lag ur samma förening möts. Ersbodas F06 och F07 spelar i samma serie - Pantamera divison 17 - och möts nu på söndag 11/12 kl 10:30 på Ersängshallen.

Det här är säsongens höjdpunkt för de här två lagen, så se till att heja fram tjejerna till stordåd på planen. Fikaförsäljning och god stämning utlovas.
Ny kanslichef på Ersboda SK
2016-11-30 11:10
Jag heter Mike och kommer inom kort att ersätta Andrea Collén som kanslichef på Ersboda SK. Uppväxt dels i Gästrikland och dels i Skottland har jag hunnit samla på mig mycket erfarenhet med arbete inom både idrottsföreningen och andra ideella organisationer.  Att jag själv både suttit i föreningsstyrelser och länge varit idrottsledare kommer vara nyttigt för mig när jag i egenskap av kanslichef kommer ha flitig kontakt med alla delar av föreningen.


Sedan jag flyttade till Ersboda har jag varit tränare och ledare för fotbollslag på ungdomssidan under fyra säsonger, assisterande tränare för herrlaget 2015, och sedan ett år tillbaka startat upp och varit ansvarig för Ersbodas damlag i fotboll. Nu i vinter är jag tränare för damlaget och damjuniorlaget i futsal; en helt ny idrott både för mig och för ESK. Innebandy har jag varit aktiv i som spelare och är mycket glad över både seniorlagens prestationer den här säsongen och den fina ungdomsverksamhet vi har.


Närmast på agendan för mig är att försöka träffa så många av er som möjligt personligen, att se till att vi får ett representationslag i fotboll på herrsidan igen, och förstås att sätta mig in i alla mina nya arbetsuppgifter. Det har gått så snabbt att jag ännu inte hunnit avsluta min anställning på Umeå Kommun, där jag jobbat de senaste sju åren. Tills jag fått göra det kommer jag vara tämligen arbetsbelastad, men jag hoppas dels att den perioden blir kortvarig och att kansliet kommer fungera till den grad att ni inte hinner märka detta. Mina kontaktuppgifter hittar ni på hemsidan under ”Om föreningen – kontakt”.

Jag brinner för, och ser stor potential i, både ESK och Ersboda som område. Det är något jag ser mycket fram emot att arbeta långsiktigt för att vårda och utveckla.


Ersboda Sportklubb vill passa på att tacka för goda samarbeten under året, och önska alla en God jul och Gott nytt år!

Föreningsdagar på Intersport 2-4 dec
2016-11-28 10:33
Helgen 2-4 december har alla medlemmar i ESK 20 % rabatt på Intersport. Detta gäller nästan hela deras sortiment till ordinarie pris, så passa på!

Klicka nedan för att se mer information om erbjudandet.

INTERSPORT_Foreningsdagar_2-4dec.pdf »

Alla för ESK - ESK för alla!
Nyheter från vår verksamhet
Herr UTV, 25/02 19:17 
Bollskola F08, 22/02 20:54 
Damjuniorer, 22/02 16:12 
P02, 22/02 15:29 
Damjuniorer, 21/02 11:37