Sponsorer
Vill du synas här? Kontakta Tomas på kansliet. Telefon 090-180401 eller mail info@ersbodask.com
Välkommen till Ersboda SK
Hej och välkomna till Ersboda Sportklubbs nya hemsida. Hemsidan kommer att bli mer levande under 2014 då samtliga lags interna hemsidor kommer flyttas över till denna plattform. Länkar till de sidorna hittar ni högst upp på hemsidan. Hoppas ni kan ha överseende att de inte är uppdaterade än. 

Inbjudan Change the game
2014-09-18 14:44
Öppen inbjudan till idrottsledare och intresserade då Change the game äger rum under kommande helg.

Observera att ingen anmälan krävs utan bara att dyka upp.

Läs mer
Månadsbrev augusti
2014-09-05 08:55

En intensiv och lång sommar är nu till ända och med anledning av arbetsbelastningen, fotbollskola, semester etc har uppdateringen varit obefintlig från föreningen, därför försöker jag summera ihop den nu. Sommaren började i sedvanligordning med vår fotbollskola. Detta år underhöll vi närmare 35 barn i åldrarna mellan 7-12 som under 4 intensiva dagar fick träna fotboll och massa annat skoj.


Den alltid efterlängtade semestern inföll sedan som alltid är en liten klurig situation för oss. Där trots att de flesta lagen har träningsledigt skall våra fotbollsplaner underhållas och vara redo inför hösten. Där vill vi från föreningen skicka ett stort tack till alla som hjälpt till detta år!


Under semestern fick klubbstugan dock två försök till inbrott varav det första i början på juli slutade dock endast som försök och mindre skadegörelse. Det andra någon vecka senare var det dags igen, denna gång tack vare uppmärksamma grannar kunde polisen bryta gripa förövarna under inbrottet. Även här vill vi passa på att tacka för det uppmärksamma agerandet!


Den 17 augusti drog Ersboda återigen den klassiska Ersbodadagen, detta år tillsammans med samarbetspartnern Ersboda-bostadendagen. Det var fullt med aktivitet nere på ängarna och barnen var som tokiga i attraktionerna som fanns på fältet. En minst sagt lyckad dag och en jätteinsats av samtliga fotbollslag i föreningen.  Otroligt skoj att se en så stor förening stå för ett sådant här arrangemang tillsammans! Bilder hittar ni på vår hemsida från arrangemanget.


Under september kommer de flesta lagen göra säsongens sista insatser på fotbollsplanen och plocka fram innebandyklubborna. Vi passar på att önska fotbollslagen lycka till under avslutningen och ser fram emot en spännande innebandysäsong.


Innebandysäsongen får man säga minst sagt ser intressant ut. Där vi i jämförelse med fjolåret kommer att få seniorlag både på dam och herrsidan. Något vi verkligen tycker känns roligt. Syftet är att vi skall försöka skapa en väg uppåt i utvecklingen för våra yngre förmågor som börjar komma en bit in i tonåren. Sedan kan vi konstatera att vi kommer att separera våra pojkar och flickor 05/06 så de skall totalt bilda 4 lag. Detta är något vi verkligen tycker ska bli skoj att följa, att lagen vuxit sig tillräckligt stora att de kan vara självständiga.


Sista söndagen i månaden närmare bestämt den 28 kommer Ersbodas p 00/01 att genomföra en försäsongsturnering. Ett intressant initiativ som definitivt kommer innebära många intressanta matcher och en massa svett och glädje. Välkomna till Ersängshallen från 0900 ifall ni vill se vårt äldsta pojklag mäta krafterna mot några konkurrenter.

Sist vill jag påminna de ledare som inte hämtat ut sin beställda overall att de finns på kansliet.

 

Hälsningar Ersboda SK 

Ersboda-bostaden dagen en succé!
2014-08-28 14:17
Ersboda vill tacka alla som på något sätt bidragit till att Ersboda-bostadendagen kunde genomföras och vilken besökarsuccé det blev!

Här följer lite bilder från Baland Reza och Ronald Näsström.
ERSBODA-Bostadendagen
2014-08-14 22:09
Ni har väl inte missat en av årets höjdpunkter?

På söndag från 1000-1600 på Ersbodaängarna kommer det att vara fullt av aktiviteter. Varmt välkomna!

Ersboda SK startar damlag i innebandy igen
2014-08-08 22:13

Efter ett års uppehåll från A-lagsverksamhet på damsidan i innebandy ämnar Ersboda SK att återuppta verksamheten, meddelar föreningens ordförande Magnus Norrman.

 –       - Det är flera spelare som visat intresse och vårt arbete med att söka efter fler spelare fortsätter. Det spelar ingen roll om du spelat för Ersboda tidigare eller något annat lag, alla som har spelat innebandy är välkommen till vårt informationsmöte/upptaktsträff på onsdag, säger Magnus Norrman.

I nuläget är det inte beslutat i vilken serie som laget skall spela i utan det beslutet kommer spelarna själva att få fatta på informationsmötet. Tilltänkt tränare är Magnus Norrman själv och den tidigare Ersboda-tränaren Andreas Lindegren, som efter en säsong i Team Thorengruppen nu återvänder till sin moderförening.

Har du spelat innebandy tidigare? Är du sugen på att damma av klubban? Välkommen på upptaktsträff den 13/8 klockan 19.00 på Ersboda SK kansli, Hälsogränd 18.

Har du några frågor, kontakta Andreas Lindegren: 070-605 83 08.
Nyheter från vår verksamhet
P 00/01, 22/11 10:06 
F 07, 20/11 19:35 
P 00/01, 17/11 20:34 
F 00/01, 16/11 11:34 
P07, 16/11 10:32