SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ersboda Sportklubb
Huvudförening

Ersboda Sportklubb

Ersboda Sportklubb är en idrottsförening i stadsdelen Ersboda i Umeå. Ersboda SK bildades 1986 och har idag ca 500 medlemmar. Vi strävar efter att erbjuda barn-, ungdoms- och seniorverksamhet i fotboll, innebandy och futsal, från sju år. 

 

Målsättning

Ersboda SK ska bedriva idrottslig verksamhet med tonvikt på fotboll, innebandy och futsal. Vi har som ändamål att bedriva vår idrottsliga verksamhet i enlighet med "Idrottsrörelsens verksamhetsidé". Ersboda SK skall i sin verksamhet aktivt verka för en dopingfri idrott. 

För att bli framgångsrika och uppskattade av ungdomar och övriga idrottsaktiva på Ersboda satsar vi på att egna förutsättningar är grunden för deltagande samt att verksamheten ska ledas av kompetenta och utbildade ledare. Vi måste också vara en uppskattad samverkanspartner till föräldrar och ledare genom ett socialt ansvarstagande, en väl fungerande organisation och väl formulerade utvecklingsplaner.

Gentemot idrottsföreningar, idrottsförbund, specialförbund, den offentliga sektorn och näringslivet ska vi ha ett utvecklat samarbete samt följa regler, bestämmelser, stadgar och upprättade avtal.

 

Vi är till för ungdomar och övriga idrottsaktiva inom stadsdelen Ersboda.

Vi vill bedriva vår idrott så att den medverkar till deras utveckling såväl fysiskt och psykiskt som socialt och kulturellt.

Vi erbjuder tränings- och tävlingsmöjligheter i idrottsgrenarna fotboll, innebandy och futsal för ungdomar inom stadsdelen Ersboda.

 

Alla för ESK - ESK för alla!

 
Sponsorer