SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Viktig information till föräldrar Ersboda SK pojkar födda 2011
2022-11-14 15:07

Futsal säsongen 2022/2023

 

Hej,


Här kommer information som är viktig att alla föräldrar läser och tar del av. Denna information rör i första hand futsal säsongen 2022/2023.

 

Träningar


Vi tränar fredagar 18.00 på Östra ersbodaskolan och Söndagar 17.00 på Ersängsskolan. Dagar vi har sammandrag/matcher samma dag som träning utgår träningen. Det är viktigt att spelarna har rätt kläder såsom inomhusskor men även att vattenflaska tas med.

 

Småsyskon får gärna följa med på träningarna men då ska en förälder vara med så att spelarna får fokusera på träningen och inte på sina småsyskon.

 

Prata med era barn om hur man ska bete sig i omklädningsrum och allmänna ytor, där har det varit stökigt men på träningen har det varit bra fokus. Känner ni att ert barn behöver stöd så
rekommenderar vi att ni följer med på träningarna.

 

Matcher/Sammandrag


Vi kommer spela matcher/sammandrag följande datum under säsongen,


20 november (Täfteå), 27e november (Ålidhemsskolan), 11e december (Lycksele), 15e januari
(Skellefteå), 22a januari (Bräntbergsskolan). Sammandraget 22a januari anses vara vår hemmaplan och vi har ansvar över sammandraget med möjlighet att sälja fika om vi vill. Om någon kan tänka sig styra upp fikaförsäljningen så ta gärna kontakt med Ibrahim.

 

Till matcherna så kommer de spelare som tränar mest bli uttagna. Det är dock viktigt att man är redo på när kallelser kommer då självklart fler spelare blir uttagna då andra inte kan vara med. När man får en kallelse till match är det jätte viktigt att man svara på kallelsen så snabbt man bara kan.

 

När vi ska åka till Lycksele och Skellefteå har vi beslutat att om vi kör bilar ges ersättning till den bil som kör för bensin/bränslet. Dessa pengar tar vi från lagkassan. (Max 3st bilar behövs per resa) Vi håller också på undersöka om vi kan åka buss med andra lag.

 

Träningsavgift


För att man ska få vara med på träning och match måste träningsavgiften vara betald innan sista datum som är utsatt för detta. Alla har fått mejl om detta från kansliet. Har du frågor kontakta Anna. Betalar man inte avgiften kan det leda i sin tur till att man inte får vara med.

 

Försäljning


Det är viktig att ni läser informationen Anna har skickat ut som gäller bingolottoförsäljningen. Övrig försäljning som ger extra pengar till vår lagkassa behövs. Har ni idéer på hur vi kan tjäna pengar? Då får ni gärna höra av er. Sponsring är också välkommet. Om någon av spelarna har föräldrar som driver företag och ert företag vill sponsra laget är det också självklart välkommet. Hör av er!

 

Vänligen

 

Ibrahim

 
Sponsorer
Vill du synas här? Kontakta Sponsorgruppen på info@ersbodask.com