SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ersboda Sportklubb
Innebandy

Välkomna alla som är nyfikna på innebandy!

Kom och pröva på innebandy!

 

Vi har träningsgrupper för olika åldrar.

 

Kontakta oss för mer info eller besök någon av våra träningar.

I kalendern här intill kan du se när och var vi har träningar för olika grupper.

 

info@ersbodask.com

Kansliet: 072 288 1986

 

Innebandyhistoria
2023-03-22 12:50

Ersboda SK har under sina år alltid varit starkt förknippat med innebandy. Ersboda SK var i Umeå en stor och framgångsrik innebandyförening under början på 2000-talet. Hemmaarenan var och är Ersängshallen som många gånger var fullsatt trots att laget i början bara spelade på distriktsnivå. Folk har sagt att den stämningen som fanns inne i hallen under denna tid var obeskrivlig, därför kommer vi inte heller försöka beskriva den.

 

13-dagscupen var en annan oförglömlig händelse som i samband med 13-dagshelgen varje år utspelade sig på upp till 5 hallar men majoriteten av matcherna spelades på Ersängshallen. Cupens signum var de otroligt långa cupdagarna från tidig morgon till mitt i natten. De sista finalerna varje år brukade vara färdigspelade runt 02.00 ibland ännu senare. Alltid i den kokande Ersängshallen och alltid fullsatt. En milstople i föreninges historia.

 

Idag har vi seniorverksamhet i damer division 1. Historiskt sett kan man se spår av verksamheten i både herr- och daminnebandylandslaget.

Idag jobbar vi för fullt med att bygga upp ungdomsinnebandyn, där vi har som målsättning att så många som möjligt skall kunna vandra hela sin aktiva innebandykarriär inom förenings färger. Idag har vi ungdomsinnebandy från 14 år och nedåt. Kika gärna in lagens egna hemsidor länkar till dem finns längst uppe på hemsidan. 

 

Nya spelare är varmt välkomna till föreningen, för att komma i kontakt med ett lag skicka ett mail till:

 

info@ersbodask.com

Nyheter från våra lag
Det finns inga nyheter..
Nyheter från föreningen
Ersboda Sportklubb, 05/06 09:38 
Ersboda Sportklubb, 03/06 10:41 
Ersboda Sportklubb, 16/05 09:54 
Ersboda Sportklubb, 22/04 09:48 
 
Sponsorer